Semmelweis Garancia Védjegy
Magyar Gyermekmentő Alapítvány
E-mail : info@mgya.org

Oktatás

Új előadássorozatot indít Alapítványunk „A drogokról másképpen” címmel.

Egy a diákok, pedagógusok és szülők által nagyon kedvelt és igen hasznos előadásnak kívánunk teret adni. A képzést a Tradio Alapítvánnyal közösen szervezzük.

Első előadásunk november 9-én 16 órakor lesz a Bethesda Kórházban. Az ingyenes, egy órás képzésre szeretettel várunk minden regisztrált 14 év feletti diákot és szüleiket. Jelentkezni a kiírt tanfolyamra kattintva lehet.

Ingyenes elsősegélynyújtó tanfolyamok országszerte a Magyar Gyermekmentő Alapítvány szervezésében.
Az országban egyedül nálunk sajátíthatja el ingyenesen, gyermekmentőktől, hogy mitől óvja gyermekét, illetve mit tegyen ha kicsinye vészhelyzetben van.
Képzéseinken szakorvosaink és szakápolóink adják át többéves gyermekmentési tevékenységük során szerzett tapasztalataikat.

Megfelelő képzettséggel és odafigyeléssel a balesetek, betegségek 75%-a megelőzhető. 
A vészhelyzetek kezelésének legértékesebb első 10-15 perce a laikus elsősegélynyújtó kezében van, ezért fontos, hogy felkészültek legyünk az ilyen helyzetekre.

Kérjük, mielőtt jelentkezne tanfolyamunkra, vagy már betelt, illetve még meg sem hirdetett képzésről érdeklődne, olvassa el a „Fontos tudnivalók” menüpont alatt található: „Amit tudni kell az oktatásról” című fejezetet. 
Kérjük, legyenek megértéssel és higgyék el, hogy telefonon sem tudunk gyógyító munkánk közepette, a leírtakon túl további tájékoztatással szolgálni.

Az elmúlt 13 év során több mint 29 000 laikust oktattunk megelőzésre, sürgősségi ellátásra. 

 

Hogyan támogathat »
Támogatóink
Kiemelt támogatónk: