Semmelweis Garancia Védjegy
Magyar Gyermekmentő Alapítvány
E-mail : info@mgya.org

Hírek, eseteink

A magyarországi Bayern München szurkolók is támogatják a Magyar Gyermekmentő Alapítványt

2023-12-19

Karácsonyi találkozót szervezett a FC Bayern München Hungary Fanklub közössége. A németországi labdarúgó csapat szurkolói hagyományos karácsonyi találkozójára kapott meghívást az MGYA – Magyar Gyermekmentő Alapítvány. A tombolából befolyt összeget az alapítvány működtetésére ajánlották fel a szurkolók.

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy a német anyaegyesület által küldött karácsonyi ajándékcsomag tárgyait a jótékonysági találkozó keretében tombolaként sorsolja ki a klub, az ebből befolyt összeget a tagok ajánlásai, illetve szavazatai alapján kiválasztott alapítványnak adományozzák.

Az idei évben az MGYA – Magyar Gyermekmentő Alapítvány került kiválasztásra. Egy taguk javaslata alapján döntöttek mellettük. Kismamaként vett részt az alapítvány Bethesda Kórházban tartott gyermek elsősegélynyújtó oktatásán, amely meggyőzte, hogy jó helyre kerülne a klub által felajánlott adomány.

„Köszönjük, hogy részesei lehetünk ezen nemes ügynek, és nagy örömmel adjuk át az adományt a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak az ünnepi találkozónkon. Reméljük, hogy hozzájárulhatunk az MGYA nemes céljainak megvalósításához, és segíthetjük munkájukat”mondta Ladányi Zsolt az FC Bayern München Hungary Fanklub elnöke.

Az eseményen 443 154 Ft-ot sikerült összegyűjteni a tombolából befolyt összegből, amely az alapítvány mindennapos működtetéséhez nagy segítség!

„Köszönjük szépen a megtisztelő meghívást és hogy alapítványunkra esett a választásuk az idei karácsonyi adományozás kapcsán” mondta dr. Gesztes Éva, a MGYA – Magyar Gyermekmentő Alapítvány szakmai igazgatója.



Vissza »

Hogyan támogathat »
Támogatóink
Fő támogatónk:
Kiemelt támogatónk: